Stuur een kaartje naar de ouderen van Zorgplein Maaswaarden

Foto: Pixabay
21 maart 2020, 06:12
Verlopen

ALTENA - Nu alle bewoners van Wijkestein in Wijk en Aalburg en de Notenhoff in Andel geen bezoek meer mogen ontvangen, gezamenlijke activiteiten geheel stil liggen en ze daardoor meer alleen op hun kamer verblijven, wat is het dan leuk om een kaartje of tekening te krijgen.

Als je in deze heftige tijd de dagelijks zorg voor onze ouderen hebt, misschien daardoor wel meer weg bent van thuis dan anders, wat is het dan leuk om een bemoedigend kaartje te krijgen.

Wil jij een bewoner of medewerker een kaartje of tekening sturen? Je kunt het sturen naar: Zorgplein Maaswaarden, Azaleastraat 26, 4261 CW Wijk en Aalburg. Zet boven het kaartje of de tekening voor een bewoner of medewerker is en of de locatie Wijkestein of de Notenhoff is.

Michel Pruijmboom sprak op zaterdag 28 maart in een telefonisch interview in A-Magazine met Bert Noorloos:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl