100-jarig bestaan OV Juliana uitgesteld

Foto: OV Juliana
22 maart 2020, 23:12
Verlopen

ANDEL - Oranjevereniging Juliana uit Andel heeft moeten besluiten alle activiteiten in het kader van het 100-jarige bestaan naar volgend jaar te verplaatsen.

Het bestuur laat weten: “We zijn in een tijd beland waarin we een nieuw ‘normaal’ met elkaar gaan vinden en zoeken. Welke effecten dit op ons zal hebben en hoelang dit gaat duren, is niet te voorspellen. Voor ons als Oranjevereniging Juliana betekent dit dat wij hebben besloten om ons 100e verjaardagsfeest een jaartje te verplaatsen en ervoor kiezen om ons 101e verjaardagsfeest groots te vieren met elkaar in 2021.

Deze keuze hebben wij gemaakt omdat we vooraf hebben afgesproken dat we met elkaar, met alle mensen in Andel en soms ook daarbuiten, WOW momenten en verbondenheid willen creëren. Met iedere maand minimaal één feestelijke activiteit die aan dat doel bijdraagt. Dit willen we niet doen in een jaar waarin de samenleving en dus wij als dorp én individu op een manier geraakt worden die nu nog niet te overzien is. Als het moment daar is zullen we ons programma onthullen voor het jaar waarin we ons verjaardagsfeest met elkaar groots vieren.”

Wel is de organisatie voornemens, als de situatie het weer toestaat, om een bevrijdingsfeest te vieren op het plein bij de Romboutstoren. Ook doen ze een oproep om op Koningsdag met elkaar om 09.30 uur bij de voordeur het Wilhelmus te zingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl