Bettina Kraaieveld maakt lied over coronavirus in Altena

Foto: Website www.bettinakraaieveld.nl
28 maart 2020, 06:40
Verlopen

ALTENA - Zangeres Bettina Kraaieveld, inwoonster van de gemeente Altena, kreeg zeer de behoefte om een liedje te schrijven over de situatie waar we ons op dit moment in bevinden vanwege het coronavirus.

Het feit dat mensen niet meer bij elkaar kunnen zijn in bepaalde situaties is zeer verdrietig. Dit gaf haar de inspiratie om deze mensen toe te zingen in het lied ‘Liefde zoekt een weg’. Bettina Kraaieveld: “Ik heb een bevriende gitarist, Ernst Geluk, gevraagd om mijn liedje nog wat kracht bij te zetten met interessante akkoorden en samen hebben we het opgenomen.” Het hele gezin Kraaieveld is druk in de weer geweest met dit lied. In huis werd snel een opnamestudiootje. “Het was super en zo hebben we een bijzondere dag beleefd met elkaar”, aldus Bettina.

Het resultaat mag er zijn. Het is een prachtig gevoelig lied geworden waarin Bettina Kraaieveld haar gevoel richting de inwoners van Altena perfect verwoord. Bettina vervolgt: “Er komt overigens nog een versie aan voor de jongere generatie met een lekkere beat. Deze versie wordt gemaakt door mijn zoon Tim.” Bekijk de website www.bettinakraaieveld.nl voor meer informatie.

Michel Pruijmboom sprak op zaterdag 28 maart in een telefonisch interview in A-Magazine met Bettina Kraaieveld:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl