Telefonisch Belastingspreekuur bij de Bibliotheek

Foto: Pixabay
30 maart 2020, 18:14
Verlopen

WOUDRICHEM - We blijven zoveel mogelijk thuis. De belastingaangifte moet wel voor 1 mei gedaan zijn. Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Heb je een vraag? Of wil je hulp bij het aanvragen van uitstel? De Bibliotheek heeft een telefonisch Belastingspreekuur.

Samen met geschoolde vrijwilligers biedt de Bibliotheek CultuurPuntAltena een telefonisch Belastingspreekuur voor je digitale aangifte van 2019 aan. Hulp bij aangifte is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent. Het spreekuur is elke vrijdag in april van 9.30 tot 12.30 uur.

Een afspraak maken is nodig. Dat kan telefonisch (085) 040 11 63 tussen 9.00 en 13.00 uur, per mail digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl of via de website bibliotheekaltena.nl/belastingspreekuur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl