Drie mensen aangehouden bij sluiting drugspand in Dussen

Foto: Redactie
1 april 2020, 13:39
Verlopen

DUSSEN - Na een anonieme melding heeft de politie dinsdagochtend 31 maart om 9.00 uur een drugspand ontdekt aan de Oude Kerkstraat in Dussen.

Naar aanleiding van de anonieme melding heeft de politie meerdere metingen gedaan en roken zij ook een hennepgeur. De politie trof bij de inval een hennepkwekerij aan. De hennepkwekerij was nog in gebruik, in totaal gaat het om 575 hennepplanten.

In de woning bij de loods waren meerdere mensen aanwezig. Er zijn drie mensen aangehouden. Ook zijn telefoons en voertuigen in beslag genomen. De gemeente Altena was ook ter plaatsen en heeft de loods direct gesloten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl