Messen en nepvuurwapen aangetroffen in auto Werkendammers

Foto: Archief
4 april 2020, 06:51
Verlopen

GORINCHEM/WERKENDAM - Donderdagmiddag zijn bij een controle van een auto in Gorinchem meerdere messen en een nepvuurwapen gevonden.

De auto werd bestuurd door een 23-jarige man uit Werkendam en op de bijrijdersstoel zat een 18-jarige man uit Werkendam. Agenten zagen de auto waarin de mannen zaten verkeerd geparkeerd staan op de Vissersdijk. Op het moment dat ze een controle wilden uitvoeren, reed het voertuig weg, waarna een stopteken werd gegeven.

Bij een speekseltest bleek dat de bestuurder mogelijk onder invloed was van thc of amfetamine. De messen en het nepvuurwapen zijn in beslag genomen. Afhankelijk van de uitslag van een bloedtest bij de bestuurder zal nog een proces-verbaal worden opgemaakt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl