Digitaal in overleg met CDA Altena

Foto: Archief
10 april 2020, 14:37
Verlopen

ALTENA - De coronacrisis is overal voelbaar. Ook in de politiek waar in de gemeente Altena alleen over erg belangrijke zaken besluiten worden genomen.

Fractievergadering gebeuren digitaal. Gelukkig helpen de technologische ontwikkelingen. Raadsleden vergaderen met elkaar thuis vanachter hun computerschermen. Zoals u dat gewend bent wil het CDA, ook tijdens de coronacrisis, graag in contact blijven met haar inwoners. Daarom nodigen zij u uit om met hen in gesprek te gaan over onderwerpen die spelen in de gemeente Altena.

Elke donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur kunnen inwoners digitaal met de fractie in gesprek over zaken in de gemeente Altena. Alle fractieleden staan u graag te woord als u zaken wilt bespreken. Aanmelden voor overleg kan via fractie@cda-altena.nl. De raadsleden nemen contact met u op en leggen precies uit wat u moet doen om in contact te komen. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden beschikbaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl