‘Tikkie Anders’ lied speciaal voor medewerkers

Foto: Altena TV
12 april 2020, 13:01
Verlopen

SLEEUWIJK - Om de medewerkers van lunchroom 'n Tikkie Anders en kadofabriek 'n Tikkie Verderop door de coronacrisis te helpen, hebben enkele collega's een speciaal lied voor ze opgenomen.

Voor deze doelgroep, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het belangrijk om zoveel mogelijk betrokken te blijven. Zeker nu zij niet fysiek aan de slag kunnen en daarmee de vaste structuur en dagindeling kwijt zijn.

De medewerkers reageerden hartverwarmend op de bijzondere boodschap en hopen weer spoedig aan de slag te kunnen gaan. Het volledige ‘Tikkie Anders’ lied is te beluisteren via https://www.youtube.com/watch?v=rJgji0mey24.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl