Jeugddienst Werkendam over ‘Ben jij een mol?’

Foto: Pixabay
19 april 2020, 09:17
Verlopen

WERKENDAM - Op 26 april om 18.00 uur zal de volgende jeugddienst plaatsvinden vanuit de Biesboschkerk in Werkendam.

Het zal anders gaan dan anders in deze huidige omstandigheden. Daadwerkelijk aanwezig zijn in de kerk is niet toegestaan, daarom is het mogelijk om de jeugddienst live te volgen. De dienst zal te volgen zijn via het YouTube kanaal ‘Hervormde Gemeente Werkendam – Wijk 1’.

De spreker van de avond is Pieter-Jan van der Wolf en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Marcel van der Poel op de piano. Het thema van de avond is ‘Ben jij een mol?’. Ben jij een mol in je eigen geloofsleven? Geïnteresseerd? Kijk dan live mee op 26 april vanaf 18.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl