Paula Jorritsma: ‘Vinger aan de pols, maar geen grote problemen’

Foto: Gemeente Altena
21 april 2020, 08:32
Verlopen

ALTENA - In de wekelijkse update met de gemeente Altena spraken we met wethouder Paula Jorritsma over de voortgang en impact van de coronamaatregelen op de zorg, jeugdhulp en voortgang van culturele en andere activiteiten.

“We houden een vinger aan de pols op diverse gebieden, maar zien geen grote problemen”, aldus wethouder Jorritsma. Er worden vele mooie initiatieven ontplooid, mensen zijn er voor elkaar en waar de gemeente Altena kan helpen staan ze klaar. Ook de normale dienstverlening kan doorgang vinden. Zo is een jeugdconsulent gestart en beschikbaar naast de huisarts.

Grote waardering heeft Jorritsma ook voor organiserende partijen waar het evenementen betreft, creatieve ideeën worden geboren en subsidieverlening heeft doorgang. Waar nodig stelt de gemeente zich flexibel op als het gaat om extra opvang of anderszins. Voor al uw vragen over jeugdhulp, werk en inkomen, voorzieningen en ondersteuning kunt u contact opnemen met OnS Altena op 0183-516060.

In het radioprogramma A-Magazine van zaterdag 18 april sprak presentator Gerrit de Joode met wethouder Paula Jorritsma:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl