Pontje Steur tot 1 juni uit de vaart

Foto: Archief
24 april 2020, 17:13
Verlopen

WERKENDAM - Dit jaar begint het vaarseizoen van Pontje Steur door de coronacrisis later, niet eind april maar pas 1 juni. Wandelaars en fietsers moeten helaas dus nog even wachten om gebruik te kunnen maken van het pontje.

Pontje Steur vaart in de Biesbosch tussen Draepkilweg en ’t Kooike. Elk jaar brengt het fietsers en voetgangers naar de overkant van het Steurgat. De vrijwillige pontschippers geven informatie over de Biesbosch en alles wat er in de nabije omgeving te zien en te doen is. Reden genoeg voor elke recreant om zijn wandel- of fietstocht ook via het pontje te laten lopen, om zo zelf deze plekjes te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van een overtocht waarop de Biesbosch zich op z’n mooist laat zien.

Meer informatie over Pontje Steur is te vinden op verschillende websites, zoals www.gemeentealtena.nl, www.vvv-altenabiesbosch.nl en www.voetveren.nl. De VVV Altena Biesbosch in de regio geeft u graag nadere informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl