Sportpark De Zwaaier voorzichtig weer open voor jeugd

Foto: Kozakken Boys
24 april 2020, 18:11
Verlopen

WERKENDAM - Na de berichtgeving van afgelopen dinsdag is duidelijk geworden dat de jeugd vanaf 29 april weer buiten mag sporten. Achter de schermen wordt bij Kozakken Boys in Werkendam bekeken hoe dit vorm te geven is.

De komende dagen zal men dan ook gebruiken om dit allemaal goed voor te bereiden zodat ervoor gezorgd kan worden dat de jeugd veilig en op een verantwoorde manier kan sporten op het complex. Dit zal gebeuren op basis van een aangepast trainingsschema en is op vrijwillige basis. De club trekt hierin samen op met de gemeente Altena de KNVB. Uitgangspunt is om op 6 mei de eerste trainingsavond te laten plaats vinden. Uiteraard is er begrip voor ouders die hun kinderen niet willen laten trainen of voor trainers die besluiten geen trainingen te willen geven. Het trainingsschema zal komende week worden gepubliceerd op de website van Kozakken Boys.

Bestuur Kozakken Boys: “We realiseren ons dat veel jeugdleden staat te trappelen om weer te beginnen. Dat geldt ook voor ons! Maar zorgvuldigheid en een goede organisatie zijn heel belangrijk om verantwoord te kunnen starten. We rekenen dan ook op ieders medewerking en begrip. Alleen samen kunnen we deze eerste stap naar het heropenen van de club zetten.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl