In de file voor oranje tompoucen in Andel

Foto: OV Juliana
27 april 2020, 21:19
Verlopen

ANDEL - Op het plein naast de Romboutstoren in Andel organiseerde Oranjevereniging Juliana op Koningsdag een heuse drive-in.

De vereniging verkocht tompoucen in samenwerking met de lokale supermarkt. Er waren van tevoren al ruim 600 tompoucen besteld. Op veilige afstand van elkaar konden de mensen vanuit de auto de tompoucen afrekenen en ophalen. Velen maakten er een waar Koningsdaguitje van door verkleed in de auto te stappen.

Ondanks de coronamaatregelen is Oranjevereniging Juliana er in geslaagd om toch een behoorlijk programma te organiseren. Zo vond er ook een online quiz plaats waarbij de benodigde attributen al eerder bezorgd waren. Ook de Jukeboxbus trok weer door het dorp en Andel wist op deze manier toch Koningsdag te vieren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl