Anne Schenk komt IMS/Voltena Dames 1 versterken

Foto: Archief Anne Schenk
28 april 2020, 16:57
Verlopen

ALTENA - Het management van topdivisionist IMS/Voltena Dames 1 maakte recent bekend dat er geen transfers zouden plaatsvinden en dat alle speelsters trouw bleven aan vereniging en team.

De hoos van transfers van zowel spelers als trainers wordt door velen beschouwd als een slechte ontwikkeling voor de sport, de opleiding en het verenigingsgevoel. Maar dat uitzonderingen de regel bevestigen blijkt ook nu weer: Anne Schenk, het afgelopen jaar actief als spelverdeelster bij Ledub Dames 1 in Budel, kiest ervoor om haar carrière voort te zetten bij Voltena. Hiermee gaat zij mede invulling geven aan de kwetsbare spelverdelerpositie, die het afgelopen jaar werd ingevuld door Raïsa Schoon, wiens kracht eigenlijk meer ligt op het vlak van passer/loper.

Anne Schenk is 20 jaar, speelde, voordat ze bij Ledub ging spelen, in de jeugd bij Hands-Up en VVC Vugt en in dames 2 bij HLB van Daal. Ze woont in Berlicum en studeert in Den Bosch. Vanwege het feit dat zij in Utrecht stage gaat lopen zijn dit, naast haar volleybalambitie, ook praktische redenen om voor Voltena te kiezen. Zodra het weer mag zal zij zich aansluiten bij de zomertrainingen, die veelal op de beach zullen plaatsvinden en vanaf september is zij te bewonderen in het Voltena blauw.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl