Speciale unit voor bewoners zorgcentrum Goezate

Foto: Sander van Strien
1 mei 2020, 14:00
Verlopen

WERKENDAM - Vanaf deze week kunnen bewoners van zorgcentrum Goezate in Werkendam in een speciale unit praten met hun dierbaren.

Vrijwilliger Hendri Visser heeft binnen zijn vriendengroep contact gezocht om iets te bedenken, zodat de cliënten van zorglocatie Goezate een fijn gesprekje met hun geliefden kunnen voeren, ongeacht de weersomstandigheden, aldus organisatie De Riethorst Stromenland op Facebook.

In de unit wordt een scheidingswand geplaatst, zodat bewoners en dierbaren elkaar wel kunnen zien en spreken, maar niet besmet kunnen worden met het coronavirus. De unit is gesponsord door en lokale ondernemer uit Werkendam en is vorige week geplaatst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl