Reguliere ziekenhuiszorg hervat per 6 mei

Foto: Rivas
3 mei 2020, 10:01
Verlopen

GORINCHEM - De afgelopen periode is het Beatrixziekenhuis druk geweest met de zorg voor coronapatiënten. Naast de zorg voor coronapatiënten, is de acute zorg en noodzakelijke zorg gewoon doorgegaan. Minder noodzakelijke zorg is tijdelijke stop gezet.

Vanaf 6 mei start het Beatrixziekenhuis deze ‘gewone zorg’ in fases weer op. Per specialisme en afdeling bekijken medisch specialisten welke patiënten het eerst in het ziekenhuis gezien moeten worden. Ook wordt bekeken welke patiënten geholpen kunnen worden in een afspraak via beeldbellen. Dit betekent dat niet meteen alle patiënten aan de beurt kunnen komen om hun gemiste afspraak in te halen. Had u als patiënt eerder een afspraak die is afgezegd of uitgesteld? Of heeft u al een afspraak staan? U hoeft niets te doen, het ziekenhuis neemt contact met u op voor een afspraak.

Vanaf woensdag 6 mei is het voor patiënten weer mogelijk om bezoek te ontvangen. Om de patiënten, hun bezoek en onze medewerkers veilig te houden, zijn hier regels aan verbonden. Zo zorgen we er met elkaar voor dat het ziekenhuis een veilige plek blijft. De patiënten die bezoek mogen ontvangen worden in de week van 4 mei hierover op de hoogte gesteld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl