De Pomp lanceert mini-docu over jongeren in Altena

Foto: Archief
5 mei 2020, 17:06
Verlopen

ALMKERK - Jongerencentrum De Pomp in Almkerk lanceert een mini documentaire over de passie van jongeren.

Deze mini-docu sluit aan op een film die The Mall in Gorinchem, ook onderdeel van Youth for Christ, afgelopen najaar heeft gepresenteerd. De inspirerende film van The Mall Gorinchem met als titel ‘De stem van jongeren’ was het opstapje voor het team van jongerencentrum De Pomp in Almkerk om een 5-tal jongeren uit onze eigen regio te vragen wat hun passie is.

De korte film van De Pomp is aankomende week op Altena TV te zien in combinatie met de film van The Mall Gorinchem. Daarnaast is op woensdag 6 mei een première via het Youtube kanaal van jongerencentrum De Pomp. Vooraf aan de filmuitzending is er een kort interview via Skype met Nick Dees, teamleider van The Mall Gorinchem daarin zal Nick meer vertellen over het inspirerende project ‘De stem van jongeren’. De uitzending is aankomende woensdag 6 mei om 20.00 uur te zien via www.youtube.com/jongerencentrumdepomp.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl