Bibliotheken in Altena vanaf 18 mei weer open

Foto: Archief
8 mei 2020, 17:31
Verlopen

ALTENA - Bibliotheek CultuurPuntAltena opent in de week van maandag 18 mei met beperkte openingstijden weer de deuren van de vestigingen in Woudrichem, Hank en Nieuwendijk.

Vanaf 2 juni gaat ook de vestiging in Wijk en Aalburg open waar de verbouwing nog afgerond wordt. Volgens de nieuwe corona richtlijnen mogen aanstaande week de bibliotheken al open, maar dat is niet haalbaar.

Er worden eerst voorbereidingen getroffen voor de opening zoals het uitzetten van een looproute, het verplicht stellen van een mandje en handschoenen en het afzetten van onder meer de leestafel, de koffiehoek en de werkplekken. De servicepunten van de bibliotheek blijven voorlopig nog wel gesloten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl