Streekdagen in september 2020 afgelast

Foto: Archief
8 mei 2020, 13:33
Verlopen

MEEUWEN - Het bestuur van Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena heeft vanwege de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus besloten de Streekdagen dit jaar af te lasten. Dit evenement stond gepland op 4 en 5 september 2020.

In een persbericht laat het bestuur weten dat er op dit moment teveel onzekerheid is of er in september evenementen zoals de Streekdagen gehouden kunnen worden. Dit evenement trekt ieder jaar vele duizenden bezoekers. De organisatie wil met dit besluit graag duidelijkheid kunnen verschaffen richting de vrijwilligers, sponsoren, deelnemers, bezoekers en leveranciers.

De organisatie hoopt in 2021 dit evenement weer te kunnen organiseren. Dan worden de Streekdagen gehouden op vrijdag 3 en zaterdag 4 september 2021. Een onverwacht besluit is het niet. Eerder al besloot ook de organisatie van de Giessense Mèrt, die ook begin september gepland stond, om dat event af te lasten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl