Zwembad AquaAltena nog niet open

Foto: OptiSport AquaAltena
9 mei 2020, 07:47
Verlopen

ANDEL - Het team van zwembad AquaAltena in Andel heeft de afgelopen dagen hard gewerkt om weer open te kunnen gaan na de aanpassing van de coronamaatregelen. Echter is dit nog niet mogelijk per maandag 11 mei.

De veiligheidsregio Midden- en West Brabant, waar de gemeente Altena onder valt, geeft geen akkoord voor de opening ondanks dat het zwembad stelt dit op veilige wijze te kunnen doen. Men hoopt dat dit akkoord er alsnog snel komt, zodat de deuren geopend kunnen worden.

De les- en bezoekenkaarten blijven geldig en worden waar nodig verlengd. Het is nog niet bekend wanneer het zwembad wel geopend kan worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl