Buiten sporten en zwemmen weer mogelijk in Altena

Foto: OptiSport AquaAltena
12 mei 2020, 14:47
Verlopen

ALTENA - Wethouder Peter van der Ven is duidelijk; buitensporten is mogelijk volgens de geldende richtlijnen, sportscholen mogen buiten op eigen terrein activiteiten ontplooien en ook zwembaden kunnen open.

In een korte reactie, voordat wethouder van der Ven in overleg ging over dit onderwerp, liet hij aan de redactie van Radio A-FM en Altena TV weten zo snel mogelijk te komen met meer duidelijkheid. Zeker is dat sportscholen buitenactiviteiten mogen ontplooien mits op eigen terrein en douches en eventuele horeca gesloten blijven. De sporthallen blijven nog wel gesloten.

In de buitenzwembaden, Buitenskil in Sleeuwijk, Werkina in Werkendam en in AquaAltena in Andel gaat zwemmen weer mogelijk zijn. De gemeente Altena heeft hier in overleg met de Veiligheidsregio akkoord voor gegeven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl