Talentenschool De Almgaard start met tweede fulltime HB-groep

Foto: Pixabay
16 mei 2020, 06:50
Verlopen

ALMKERK - Al acht jaar biedt Talentenschool De Almgaard in Almkerk fulltime onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen. In het begin voor groep 6 t/m 8. Later kwam er ruimte bij voor leerlingen in groep 5.

Nu het leerlingaantal al enkele jaren gestaag groeit, de vraag naar expertise en begeleiding toeneemt, en de HB-groep zelfs een wachtlijst moest introduceren, heeft de school besloten een tweede groep op te richten: fulltime hoogbegaafdheidsonderwijs voor leerlingen in de middenbouw. En daarmee ontstaat er een mooie balans tussen midden- en bovenbouw.

Hierdoor is er nu ook een grotere mogelijkheid voor leerlingen in de kleuterklas met een ontwikkelingsvoorsprong om nog sneller de meest passende begeleiding te krijgen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl