Burgemeester Lichtenberg: versoepeling maatregelen zijn verdiend

Foto: Altena TV
20 mei 2020, 17:09
Verlopen

ALTENA - Per 1 juni zullen de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus worden versoepeld. Het blijft wel belangrijk om de nog geldende maatregelen te blijven volgen aldus burgemeester Lichtenberg.

“We moeten voorzichtig blijven. Er komt meer ruimte, maar blijf u tegelijkertijd aan de gedragsregels houden.” Zeker ook blijft 1,5 meter afstand houden belangrijk met de komende feestdagen en het mooie weer in het vooruitzicht.

In de gemeente Altena houdt men zich goed aan de geldende maatregelen en dat is ook de verwachting voor de komende tijd van burgemeester Lichtenberg. Wel zal er nog steeds extra toezicht zijn op plaatsen waar het mogelijk extra gaat worden zoals in de vesting van Woudrichem, op de stranden of in de Noordwaard.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl