‘Speld van Waardering’ voor Nicolette van Andel

Foto: Redactie
20 mei 2020, 19:04
Verlopen

GIESSEN - Nicolette van Andel heeft op dinsdag 19 mei de 'Speld van Waardering' ontvangen. De speld is er ‘voor en door vrouwen’ en is een initiatief van het netwerk Vrouw en Altena.

Iedere week geeft men een ‘Vrouw en Altena’-speld aan een bijzondere vrouw als waardering voor initiatieven in deze soms lastige tijden door het coronavirus. Nicolette van Andel, betrokken bij de HartenBrigade, kreeg de speld uitgereikt uit handen van Marianne Sijberden voor haar inzet voor anderen in deze toch vreemde tijden. “In een periode waarin de helft van Nederland nog lamgeslagen of ziek op de bank lag, peinzend over wat er toch allemaal gebeurde in de wereld, ging Nicolette gelijk in actie. Ze bracht soep bij de zieken en mensen in de streek die het gewoon heel hard nodig hadden. Ze deed het zeker niet alleen, in korte tijd wist ze een groot netwerk van 60 vrijwilligers om zich heen te verzamelen.”

Een bijzondere waardering voor een bijzonder persoon met het hart op de juiste plaats. Ontroerd nam Nicolette de speld in ontvangst en draagt deze zichtbaar geëmotioneerd graag op aan een ieder die de HartenBrigade een warm hart toedraagt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl