ZLTO Altena-Biesbosch bezorgt leden een bloemetje

Foto: ZLTO
20 mei 2020, 23:57
Verlopen

ALTENA - Meer dan 200 orchideeën werden er de afgelopen dagen door het bestuur van de afdeling Altena-Biesbosch van de land en tuinbouw organisatie ZLTO bij de leden bezorgd.

Met de bloemenactie wilde het bestuur de leden laten weten dat ze er ook in deze verwarrende tijden voor hen willen zijn. Normaal houdt het bestuur zich voornamelijk bezig met belangenbehartiging voor hun leden bij bijvoorbeeld, gemeente, waterschap en provincie.

Ook houden ze zich, samen met anderen, bezig met het organiseren van bijvoorbeeld de boerenerf dag, het bakkie bij de boer en een oogstdankviering, allemaal zaken die nu vanwege de coronatijd niet door kunnen gaan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl