Bouw nieuw kassencomplex kan van start

Foto: Redactie
27 mei 2020, 23:30
Verlopen

WOUDRICHEM - Na de sloop van de al jaren in verval verkerende kassen aan de Ruigenhoekweg/Almkerkseweg in Woudrichem zal begin juni gestart worden met de bouw van het nieuwe kassencomplex.

Een bedrijf uit Ridderkerk, gespecialiseerd in de opkweek van jonge planten voor de internationale kwekers, zal vanuit Ridderkerk verhuizen en zich vestigen in Woudrichem. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de moderne kwekerij in volle gang. Begin juni start het heiwerk op de locatie Almkerkseweg 4a. Dit moment willen zowel Schneider Youngplants alsook de gemeente Altena markeren. Wethouder Matthijs van Oosten en eigenaar Jacob Schneider zullen op donderdag 4 juni op de locatie aanwezig zijn bij de officiële start. U bent van harte welkom tussen 16.00 en 17.00 uur om een bezoek te brengen aan de bouwlocatie.

Voor alle bezoekers is een mooie plant als welkomstgeschenk beschikbaar. U bent van harte welkom te voet, per fiets of met de auto en wordt verzocht de 1,5 meter afstand van elkaar te houden in acht te nemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl