Bidden met Altena, voor Altena

Foto: Pixabay
31 mei 2020, 11:58
Verlopen

ALTENA - Zou het niet mooi en goed zijn als christenen in Altena gaan bidden voor een opwekking in de gemeente Altena?

U wordt opgeroepen om tijdens deze zomerperiode eensgezind te bidden voor zieken, ouderen, zorgmedewerkers, ondernemers, voor een opwekking (herleving) van Jezus Christus’ kerk in Altena en danken voor al wat God u en anderen geeft. Ook wordt u gevraagd om uw gebeds- en dankpunten door te geven, zodat er met u meegebeden kan worden.

Het doel van deze actie is dat men door te bidden voor mensen in Altena tot zegen kunnen zijn voor Altena en dat mensen voor het eerst of opnieuw Jezus mogen leren kennen. U kunt dit doen wanneer het uzelf uitkomt. Op een onlineplatform is er een mogelijkheid om alleen of met anderen in gebedsblokken te bidden. Kijk voor meer informatie op www.biddenvooraltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl