Acht mannen opgepakt na bedreiging op camping

Foto: Politie.nl
1 juni 2020, 13:06
Verlopen

AALST - Na een melding van een bedreiging op een camping in Aalst is de politie zondagmiddag in actie gekomen. Er werden acht mannen aangehouden.

Het onderzoek begon met de melding dat er op de camping iemand met een wapen bedreigd zou zijn door een groep mannen. De mannen waren alweer vertrokken toen de politie gebeld werd. Bij hun vertrek hadden ze de slagbomen van de camping geramd. Agenten hebben eerst op de camping onderzoek gedaan. Dankzij goede verklaringen van getuigen, kon achterhaald worden met welke auto’s de mannen vertrokken waren. Op drie plaatsen in Nederland konden daarom verdachten aangehouden worden.

In Best werden drie mannen in een auto aangehouden, agenten trokken hun vuurwapens bij de aanhouding. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Op de A2 bij Vught werden ook drie mannen in een auto aangehouden. Twee andere mannen werden in een auto op de A16 bij Rotterdam aangehouden. Een van de verdachten komt uit Barneveld, de anderen komen uit Brabant. De mannen zijn tussen de 18 en 40 jaar oud. De politie doet nu verder onderzoek naar de bedreiging en de achtergrond hiervan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl