Badminton op de Beach

Foto: Rene van der Giessen
16 juni 2020, 16:59
Verlopen

WERKENDAM - Afgelopen zaterdag werd er volop gebadmintond op de Copakadijk, de locatie van Beachsport Vereniging Werkendam.

Naast de wekelijkse trainingen van het plaatselijke Cross Smash was het nu Badminton Nederland die een trainersopleiding verzorgde. Er werd les gegeven aan potentiele trainers die een nieuwe buitenvariant van het Badminton gepresenteerd kregen, met de welluidende naam AirBadminton.

Beachsport Vereniging Werkendam staat momenteel bol van de buitensporten. Naast beachvolleybal is dit voetvolley, beachkorfbal, badminton, karate, en rondom de velden wordt er ook gedaan aan krachttraining, darten, tafeltennis en atletiek. Wil je ook lekker buiten sporten, kom dan eens kijken op de Copakadijk of check www.beachsport.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl