Tweedehands boekenverkoop gaat weer van start

Foto: Archief
16 juni 2020, 16:45
Verlopen

WIJK EN AALBURG/ANDEL - Zorgplein Maaswaarden is blij dat in deze bijzondere tijd weer gestart kan worden met de tweedehands boekenverkopen. Uiteraard in een aangepaste vorm en volgens de RIVM-richtlijnen.

Kom en neem een kijkje bij de boekenverkopen. Er staan weer duizenden boeken te wachten op een nieuwe eigenaar. Op alle gebied is er wel iets te vinden. Houdt u er rekening mee dat als u verkouden bent of moet hoesten, u helaas niet welkom bent. Kom zoveel mogelijk alleen naar de boekenverkopen, volg de looproute en het winkelmandje is verplicht. U kunt maximaal 30 minuten boeken uitzoeken.

De boekenverkopen zijn op woensdag 12 augustus van 13.30 tot 16.00 uur, zaterdag 29 augustus van 10.00 tot 12.00 uur, donderdag 17 september van 18.30 tot 20.30 uur en woensdag 23 september van 13.30 tot 15.30 uur.U bent welkom op de eerste etage bij Jac. van Bergeijk Mode en Wonen aan de Grote Kerkstraat 18 in Wijk en Aalburg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl