Soepactie HartenBrigade is gestopt en missie blijft

Foto: HartenBrigade
18 juni 2020, 20:19
Verlopen

GIESSEN/ALTENA - Als er een crisis komt, staat de HartenBrigade op. 14 weken, 60 vrijwilligers, 2000 handgeschreven kaarten, ruim 600 hartverwarmende planten, meer dan 1000 ontvangers en 3300 liter soep.

Een bijzondere dag op 18 juni bij de HartenBrigade, want de soepactie die werd gestart bij de uitbraak van het coronavirus krijgt een nieuw begin. Met dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd maakt de HartenBrigade zich op voor een volgende missie die eigenlijk ook al bestond: “Samen eten en warme gesprekken aan tafel in de HartenJager.”

Bijzondere dank gaat uit naar alle kanjers van vrijwilligers, (particuliere) sponsoren, gemeente Altena, vele bedrijven, samenwerkende partijen en aan iedereen die de HartenBrigade op welke manier dan ook heeft gesteund.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl