Afsluiting Dijkgraaf den Dekkerweg

Foto: Archief
19 juni 2020, 15:14
Verlopen

WERKENDAM - Vanwege het vervangen van het asfalt is in de avond en nacht van maandag 13 tot en met donderdag 16 juli de Dijkgraaf den Dekkerweg in Werkendam afgesloten.

Het gaat om het deel tussen de rotonde met het schip en het viaduct over de A27. De weg is dicht tussen 19.00 en 05.30 uur. Omleidingsborden leiden (vracht)verkeer tijdens deze periode om. Verkeer uit de richting Gorinchem wordt omgeleid via Nieuwendijk, onder het viaduct, terug de A27 op, afslag Sleeuwijk/Werkendam, via Transvaal, Sleeuwijksedijk, Sasdijk en Bandijk.

Verkeer wat Werkendam uit gaat, volgt deze route in omgekeerde richting. Vanuit Sleeuwijk wordt verkeer richting Breda over de Roef naar de N322 geleid. In de week daarna, van 20 tot en met 23 juli, wordt ook het asfalt op de Schans vernieuwd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl