Burgemeester Lichtenberg bezoekt ‘patiënt zero’

Foto: Twitter: Burgemeester Lichtenberg
24 juni 2020, 18:48
Verlopen

NIEUWENDIJK - Na de uitbraak van het coronavirus werd ook de gemeente Altena getroffen. Mevrouw Lea Kant uit Nieuwendijk was de eerste patiënt uit de gemeente Altena die in het ziekenhuis terecht kwam en besmet bleek te zijn.

Burgemeester Lichtenberg toonde zich van begin af aan een betrokken burgemeester en bezocht mevrouw Kant nu ook thuis na veel contact via telefoon en social media te hebben gehad. “Blij haar vandaag samen met haar man na bellen en appen ook in levende lijve te mogen spreken en welkom thuis te kunnen heten”, aldus de burgemeester.

Lea Kant doet de oproep aan iedereen om je te blijven houden aan de gedragsregels en de anderhalve meter afstand zo laat de burgemeester weten via social media.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl