Topdag voor de jeugd bij v.v. Sparta’30

Foto: Redactie
29 juni 2020, 14:24
Verlopen

ANDEL - In samenwerking met KicksNSticks organiseert voetbalvereniging Sparta'30 op zaterdag 4 juli een afsluitdag voor de jeugd vanaf de kabouters en kinderen die dit jaar nog 4 jaar worden tot en met de JO13.

De afsluitdag, zoals die sinds jaar en dag door de jeugdcommissie wordt georganiseerd, kan helaas door het coronavirus niet doorgaan. Door de versoepelingen in de maatregelen is het wel mogelijk een alternatief te organiseren.

De jeugd van Sparta’30 heeft vanaf begin maart weinig bewegingsvrijheid gehad en dat gaat men deze dag dubbel en dwars in halen. KicksNSticks haalt alles uit de kast om de jeugd een spectaculaire dag te bezorgen met o.a. en Arena, het gatendoek, een snelheidsmeter en de game bal. Ook is een clinic te volgen met alle skills, tricks en challenges waarbij de resultaten in een persoonlijk paspoort worden verwerkt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl