Veroorzaker ongeval rijdt door na aanrijding

Foto: Facebook: Regiowoudrichem
3 juli 2020, 09:43
Verlopen

ALMKERK/BABYLONIENBROEK - Op vrijdag 3 juli heeft omstreeks 06.15 uur in de polder tussen Babyloniënbroek en Almkerk een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden.

Een automobilist moest sterk uitwijken voor een roekeloze bestuurder van een donkergrijze Volkswagen Golf met een lange aanhanger met daarop een opblaasbare speedboot. De bestuurder van deze auto reed op de Midgraaf. De automobilist moest zo sterk uitwijken dat hij vervolgens tegen een boom botste. Ook is naar alle waarschijnlijkheid de aanhanger van de VW Golf geraakt.

De auto is vervolgens gesignaleerd nabij Manege Pompveld aan de Midgraaf. Daar moest iemand de auto ook ontwijken vanwege de hoge snelheid van de VW Golf. Een getuige heeft gezien dat de speedboot scheef op de aanhanger lag en daardoor is het vermoeden dat de aanhanger is geraakt bij de uitwijkmanoeuvre. De bestuurder is niet gewond geraakt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl