Cursus ‘Zo Bevallen’ in Dussen

Foto: Archief
4 juli 2020, 19:43
Verlopen

DUSSEN - Soms lukt het niet om een cursus van meerdere avonden in te plannen en misschien vind je 1 dag ook meer dan genoeg. Met de eendaagse cursus Zo Bevallen krijg je alle benodigde informatie over de bevalling, indien gewenst samen met je partner.

De cursus gaat plaatsvinden op zaterdag 11 juli 2020 van 09.30 tot 16.30 uur. Theorie en praktijk wisselen elkaar om de zoveel tijd af en natuurlijk worden er ook regelmatige pauzes ingebouwd. Tussen de middag kun je genieten van een heerlijk lunchbuffet (bij de prijs inbegrepen).

De onderwerpen die tijdens deze cursus aan bod komen, zijn onder andere wat doe je met angst, pijn en onzekerheid, ontspannings- en ademhalingsoefeningen en perstechniek en baringshoudingen. Je bent welkom op 11 juli bij Praktijk Bijzonder aan de Groot Zuideveld 152 in Dussen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl