Dementie vriendelijke tuin voor bewoners Goezate

Foto: Redactie
6 juli 2020, 17:22
Verlopen

WERKENDAM - Enkele vrijwilligers hebben de handen ineen geslagen om een dementie vriendelijke tuin aan te leggen achter de zorglocatie Goezate in Werkendam.

Het idee is om de ouderen in een veilige omgeving te laten bewegen en te laten genieten van de natuur. Enkele vrijwilligers zijn reeds gestart met de fondsenwerving om dit plan te realiseren. Wethouder Jorritsma kwam samen met een gebiedsregisseur op bezoek om de plannen te bespreken en te bekijken hoe de gemeente Altena een bijdrage kan leveren.

Om te kunnen starten met de aanleg van de tuin is een bedrag van €15.000,- nodig, de helft daarvan is reeds vanuit Werkendamse ondernemers bijeen gebracht. Het moet echt een plek worden waar de ouderen kunnen genieten van de natuur, in een moestuin aan de slag kunnen of de rust van het water op mogen zoeken. Voor meer informatie over dit project of het worden van ‘vriend van Goezate’ om dit mogelijk te maken kunt u contact opnemen met Hendri Visser. Hij is bereikbaar via email op hendrivisser6@hotmail.com of telefonisch via 06-13171845.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl