15 medewerkers van Snack Connection besmet met coronavirus

Foto: google maps 2019
7 juli 2020, 20:04
Verlopen

GIESSEN - Bij het bedrijf Snack Connecties in Giessen zijn 15 coronabesmettingen geconstateerd. Dat bevestigde Burgemeester Lichtenberg tijdens de raadsvergadering van 7 juli.

Burgemeester Lichtenberg tijdens de raadsvergadering: “Ik moet u helaas mededelen dat op maandag 29 juni bij het bedrijf Snack Connection in Giessen 5 coronabesmettingen zijn geconstateerd. En dat aantal is in de loop van de week opgelopen naar 15 medewerkers, waarvan twee echtparen.” De medewerkers wonen niet allemaal in Altena, daarom heeft de GGD inmiddels de buurgemeenten geïnformeerd. Drie van de besmette medewerkers wonen in Altena. “De buren van de medewerkers hoeven zich geen zorgen te maken. Hun woonsituatie is heel goed en de medewerkers zitten in quarantaine”, aldus Lichtenberg.

Het bedrijf heeft adequaat gehandeld volgens de burgemeester en direct de GGD ingeschakeld. De GGD is meteen een contactonderzoek gestart. “Het is natuurlijk buitengewoon vervelend voor dit bedrijf dat het zo getroffen is door het coronavirus”, zegt de burgemeester. De burgemeester benadrukte tijdens de vergadering nogmaals de maatregelen die voor iedereen gelden zoals goede hygiëne en het afstand houden.

In april overleed een van de oprichters van het bedrijf in Giessen aan de gevolgen van het coronavirus.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl