Altena Cup gaat niet door dit jaar

Foto: Archief:redactie
9 juli 2020, 21:10
Verlopen

ALTENA - Het voetbaltoernooi om de Altena Cup zal in 2020 geen doorgang vinden omdat het bestuur het afbreukrisico te groot acht.

Binnen de nog steeds geldende corona maatregelen en daarmee samenhangende omstandigheden is het laten doorgaan van de Altena Cup echt niet verantwoord zo laat het organiserende bestuur weten. Ook de gemeente Altena is nog terughoudend met evenementen van deze omvang.

Alle deelnemende verenigingen en sportwethouder van der Ven zijn reeds geïnformeerd over dit besluit en staan hier unaniem achter. Vooralsnog is het de bedoeling om de Altena Cup in 2021 te organiseren op dinsdag 17 en zaterdag 21 augustus.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl