VVD Altena uit zorgen over stroomnetwerk Babyloniënbroek

Foto: Archief
10 juli 2020, 16:26
Verlopen

BABYLONIENBROEK - De VVD fractie in Altena maakt zich zorgen over de capaciteit van het stroomnetwerk in Babyloniënbroek.

In het dorp neemt het aantal daken met zonnepanelen snel toe. Met die toename vraagt de VVD zich af of het bestaande elektriciteitsnet in Babyloniënbroek wel toereikend is om aan de blijvende vraag te kunnen voldoen. Op dit moment wordt de doorgaande asfaltweg vernieuwd in het dorp.

De VVD wil de garantie van het college dat in de komende jaren het asfaltwegdek niet opnieuw opengemaakt zou moeten worden voor het aanpassen of vervangen van elektriciteitskabels. Als het nodig zou zijn om kabels te vervangen, dan is het nu het goede moment om dit direct mee te nemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl