Winst voor team Schoon – Stam in Beachcompetitie

Foto: Redactie
11 juli 2020, 19:50
Verlopen

WERKENDAM - Op de Copakadijk in Werkendam vond op 11 juli de Beachvolleywedstrijd voor de eerste en topdivisie in de landelijke competitie plaats.

Voor Altena was dit het tweede grote sportevenement na de corona crisis. De punten in de topdivisie bleven voor eigen publiek in Werkendam. Het team van Raïsa Schoon en Katja Stam beleefde een spel met extra spanning maar wisten zich staande te houden.

Ook het team bestaande uit Romy Teuling en Diede van den Broek wisten in Werkendam mooie resultaten te behalen. Middels een wildcard kwamen ze uit in de eerste divisie en sleepte de vierde plaats in deze klasse binnen. René van der Giessen, voorzitter van Beachsport vereniging Werkendam laat weten trots te zijn op het resultaat van alle eigen spelers op het eigen sportpark.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl