Shah Sheikkariem volgt Peter van der Ven op

Foto: AltenaLokaal
13 juli 2020, 11:58
Verlopen

ALTENA - Na de verkiezingen in 2018 werd de coalitie gevormd. Ook AltenaLokaal ging hier deel van uitmaken en heeft toen een beroep gedaan op de ervaren bestuurder Peter van der Ven.

Dat beroep was niet vergeefs, omdat hij het als een plicht en een kans zag om als wethouder een waardevolle bijdrage te leveren aan het opbouwen van de nieuwe gemeente Altena. Met hart en ziel heeft hij meegewerkt aan de start van onze nieuwe gemeente en (mede) aan de basis gestaan van goede besluiten. Mede dankzij zijn natuurlijke rust, kundigheid en natuurlijk overwicht is hij een belangrijke schakel geweest in het huidige college.

Nu anderhalf jaar verder kijkt AltenaLokaal samen met de wethouder professioneel vooruit en lijkt het moment aangebroken om een opvolger voor te dragen. Peter vindt dat een verstandige actie en heeft er zelf ook op aangedrongen, immers een tweede termijn zit er voor hem niet in nu hij de leeftijd van 71 jaar heeft bereikt.

Vanuit zijn groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft wethouder Van der Ven aangegeven dat hij tot aan het moment van de wissel zijn volledige inzet zal geven in alle onderwerpen en ook zijn informatie na de feitelijke wissel desgevraagd zal delen. De feitelijke wissel is gepland op de Raadsvergadering van 22 september 2020. Shah Sheikkariem is de kandidaat wethouder van en voor AltenaLokaal en Altena, die ook geen onbekende is en ook over de nodige bestuurlijke ervaring beschikt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl