Milieustation Hank weer open wat AltenaLokaal betreft

Foto: Gemeente Altena
14 juli 2020, 20:25
Verlopen

HANK - Met schriftelijke vragen aan het college stelt de fractie AltenaLokaal dat het heropenen van het milieustation in Hank wellicht een optie is.

Door de genomen maatregelen rondom het coronavirus werd het milieustation in Hank gesloten en de openingstijden in Giessen en Werkendam verruimd. Jasper Berm, raadslid van AltenaLokaal, vraagt zich af waarom na alle versoepelingen in de horeca, buurthuizen en verenigingen het milieustation in Hank nog steeds gesloten is.

Gezien het minder ingrijpende karakter van de nu geldende regels is het nu des te belangrijker de dienstverlening van de gemeente weer terug te brengen naar de situatie voor de coronacrisis. Belangrijkste vraag aan het college is wat er nodig is om op alle milieustations de 1,5 meter maatregelen te respecteren en de dienstverlening weer op te starten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl