Groep acht leerlingen van basisschool Oudendijk uit huis gezet

Foto: Eight Entertainment
15 juli 2020, 20:34
Verlopen

OUDENDIJK - Als je in groep acht uit huis gezet wordt is er nog maar 1 optie, de school overnemen. Dat hebben de school en ouders van basisschool Oudendijk geweten.

Vol vertrouwen namen de leerlingen de koffers mee en lieten hun ouders achter. Helemaal vlekkeloos verliep dit niet. Een vertrek naar China was volgens de leerlingen een optie. Uiteindelijk kwamen ze zelf tot de conclusie dat weer naar huis keren toch een beter idee was nadat ze een spetterend optreden neer hebben gezet bij het afscheid.

Alle uitdagingen overwonnen waren alle leerlingen blij om afscheid te nemen van de school en weer huiswaarts te keren. Ze gaan elkaar wel missen in de toekomst. Directrice Carien van Til is ‘blij van dat gespuis af te zijn’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl