Onderhoud basisscholen Almkerk

Foto: Pexels.com
17 juli 2020, 12:14
Verlopen

ALMKERK - De gemeente Altena gaat de broodnodige onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de gebouwen van basisscholen De Almgaard en d'Uylenborch in Almkerk.

Dit onderhoud zou eigenlijk niet meer worden uitgevoerd in verband met de komst van de brede school. Nu de komst van deze school echter met drie jaar vertraagd is, moeten deze werkzaamheden nu toch worden uitgevoerd. Bij d’Uylenborch wordt de zonwering gerepareerd en het schoolplein aangepakt. De Almgaard krijgt vanwege de stijging van het aantal leerlingen tijdelijk extra lokalen.

De werkzaamheden inclusief de tijdelijke extra lokalen zijn begroot op zo’n 160.000 euro. Deze kosten worden niet begroot, omdat uitstel van de brede school pas in maart duidelijk werd. De kosten worden meegenomen in het integrale huisvestingsplan, dat dit najaar door de gemeenteraad wordt behandeld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl