Ruim 1.000 bezoekers op braderie in Genderen

Foto: Redactie
18 juli 2020, 19:16
Verlopen

GENDEREN - Afgelopen zaterdag is met de organisatie van een braderie op Park Veldzicht in Genderen het eerste grote evenement in de gemeente Altena geslaagd. Ondanks de nog steeds geldende corona maatregelen genoten ruim 45 standhouders en vele bezoekers van een mooi evenement.

Met inachtneming van alle maatregelen was Park Veldzicht in Genderen de perfecte locatie om een groot evenement te organiseren. Ruim 1.000 bezoekers wisten te genieten van de braderie en bezochten deze doorlopend. Er werd een strakke bezoekerstelling gehanteerd.

Het bewaren van de 1,5 meter afstand werd goed opgevolgd, er waren voldoende desinfectiemiddelen beschikbaar en extra plaatsen om handen te wassen waren ingericht. Het was vooral een mooi eerste evenement na de versoepeling van de maatregelen en de bezoekers hebben genoten. De organisatie is tevreden en kijkt uit naar een vervolg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl