Familie Lichtenberg is verhuisd naar Sleeuwijk

Foto: Gemeente Altena
22 juli 2020, 15:40
Verlopen

SLEEUWIJK - Burgemeester Lichtenberg is met zijn gezin verhuisd vanuit Papendrecht naar Sleeuwijk. Direct na zijn installatie liet hij al weten zo snel mogelijk in de gemeente Altena te willen wonen.

In een kennismakingsgesprek voor Altena TV liet Lichtenberg destijds al weten snel te willen verhuizen naar Altena om er als burgemeester ook ‘heel veel en heel graag te zijn’. De burgemeester zou zich thuis voelen in iedere kern. De keuze voor de woonplaats Sleeuwijk is gemaakt uit praktische overweging. De nabijheid van de A27, de aanwezigheid van een middelbare school en de beschikbaarheid van het openbaar vervoer voor een van de studerende dochters in Breda hebben daarbij de doorslag gegeven.

De verhuizing geeft het gezin Lichtenberg de gelegenheid om Altena nog beter te leren kennen, aanwezig te zijn ook buiten werktijd, te sporten en te genieten van al het moois wat de gemeente Altena te bieden heeft.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl