‘Samen Alleen’ als muzikaal hart onder de riem

Foto: Redactie
22 juli 2020, 23:04
Verlopen

OUDENDIJK - Apolonia en Gabriël Gort hebben als broer en zus samen de muzikale schouders gezet onder het nummer 'Samen Alleen' in coronatijd.

Toen we met elkaar nog in een lockdown zaten kwam het idee bij zangeres en tekstschrijfster Apolonia om de muzikale band met haar broer Gabriël weer aan te halen. Ze zagen elkaar minder en beseften dat dit ook voor veel andere mensen het geval was.

De tekst voor het nummer was snel geschreven en het muzikale arrangement volgde kort daarop. Zo is er weer een mooi stukje lokale muziek geboren welke uiteindelijk is opgenomen in de studio van Ad Baks in Oudendijk waar eerder al muziek uit de streek is ontstaan. Het camera en montagewerk is gedaan door Gabriël Gort.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl