Exposities bij Zorgplein Maaswaarden

Foto: Archief
26 juli 2020, 11:43
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg, zijn op dit moment de volgende exposities te zien.

Op de begane grond exposeert Aantje Kool uit Lexmond tot 4 september 2020. In een ver verleden woonde zij samen met haar man in Wijk en Aalburg in de Polstraat en later in de Anjelierstraat. Aantje werkte daar in de ‘Boerderij’. Eerst als gezinsverzorgende en later als leidinggevende langdurende hulpverlening. Eenmaal weer terug in Lexmond, waar zij geboren is, is zij begonnen met schilderen. Ze heeft langdurig lessen gevolgd bij Catherine Cathier in Vianen. Aantje schildert graag vrije onderwerpen zoals landschappen maar haar voorkleur gaat uit naar portret schilderen van mensen en dieren. Het bezig zijn met vorm en verf geeft haar dan ook veel voldoening. Veel van haar tentoongestelde werken zijn te koop.

Op de eerste etage exposeert schildersgroep Perspectief tot 4 september 2020. Deze schildersgroep werkt voornamelijk met aquarelverf op papier en acrylverf op doek. Beide disciplines zijn te zien. Perspectief heeft zijn standplaats in Meeuwen. leder ontwikkelt een eigen stijl, maar de feedback van anderen is altijd stimulerend. Perspectief bestaat al meer dan 20 jaar. Sommige schilderijen zijn ook te koop.

In het atrium van Wijkestein staat een vitrinekast. Hierin is ook een verzameling te zien. Op dit moment is er in de vitrinekast een verzameling ’50 jaar Wijkestein’ te zien. U kunt deze expositie dagelijks komen bekijken van 09.00 tot 20.00 uur. Wilt u meer informatie, gratis exposeren of uw eigen verzameling tentoonstellen bij Zorgplein Maaswaarden? Neem dan contact op met Bert Noorloos. Dit kan telefonisch via 0416-698400 of via de mail b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl