Nieuwe exploitanten voor Kasteel Dussen

Foto: Astrid Schreuders
27 juli 2020, 20:03
Verlopen

DUSSEN - Ondernemers Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo van Kasteel Maurick in Vught hebben hun portefeuille uitgebreid met de exploitatie van Kasteel Dussen.

Hiermee kunnen zij aan de grote vraag voldoen die voor 2021 is ontstaan nadat feesten, partijen en vergaderingen in 2020 geen doorgang konden vinden in verband met het coronavirus. Na een restyling en uitbreiding me een bruidssuite openen de compagnons in maart 2021 de poort van het 14e-eeuwse kasteel in Dussen voor zakelijke en particuliere feesten en bijeenkomsten.

Klaas van Leengoed: “Kasteel Dussen is een wat kleiner, sfeervol kasteel waar we maximaal 150 gasten kunnen ontvangen, waardoor het een intieme en ook exclusieve locatie is. Net als op Kasteel Maurick in Vught, laten we ook in Dussen de geschiedenis herleven met een eigentijdse knipoog. De historie van het kasteel en de regio laten we terugkomen in het interieur, dat een forse restyling krijgt.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl